Saturday, April 30, 2011

Tiada rezeki

Salam, hai . Lama tidak mengupdate sini kerana sekarang dekat facebook pun senang nak berchat-chat kan ? Macam-macam kemudahan sekarang ni . Okay, tiada panjang  panjang cerita lagi , tadi baru lepas baca status salah seorang fansisma eva mengatakan kak isma keguguran anak ke6 . Takziah dari erny dan semua . Kuatkan semangat ye kak . Sekian

Wednesday, February 9, 2011

Keluarga keluaran Februari

Salam FansIsma semua..
ehhehe..Sorry lamaaaa sgt-sgt x update blog ni..
hehehe..Apa khabar semua??
ada sihat??tak ada cepat2 pergi jumpa doktor ya..hehehe
Alhamdulillah Isma juga sihat..hehee
Dengar cerita Isma jugak skrg dah bergelar penerbit??wah3
Rezeki kan..hehehe..
oooh..dgr cerita jugak Isma dah mula berjinak-jinak dgn blog personal sendiri..hehehee
uols boleh ke link http://www.ismaaf.blogspot.com
hehhee..Isma masih baru dlm bidang penerbitan ni..So kalau ada apa2 tu bolehlah tegur..hehee
Begitu jugak dlm bidang BerBlogging ni..hehe
blog tu masih simple..Saya pun masih lgi tolong touch up skit2 utk blog ituu..hahahahak
Oooh...Korang jgn lupa beli majalah KELUARGA keluaran bulan February ini..
Cover majalah : Dato' Siti Nurhaliza dan ibunya..
*credit:Isma personal Blog*

byk cerita2 yg menarik dlm majalah tuu..X rugi beli..hehehe
Wahh..Lagu dlm blog ni pun dah bertambah byk
1.Aku Bukan Pilihanmu
2.Berbicara
3.Bisikan Godaan
4.Andai Bisa
tapi lagu Andai Bisa ni x da Full Version yg org upload dkt Youtube..hehehe
So amik yg part chorus je la..hehehe

Oklah..Layan lagu tuuu yer suma..
TIA nak beradu dlu..Selamat Malam! :)
Salam..

-Admin TIA-

Wednesday, December 1, 2010

Biar Berlalu

Hello FansIsmaEvaa apa kabar ?
lately ni nampak k.isma buzy kan ? dengan pengambaran "HELLO" . Baca status kat facebook k.isma pun cukup lah dah tahu bukan ? kalau nak tahu cerita sepenuhnya bolehla chek it out blog personal k.isma sendiri nak tahu tekan SINI okay ? mari sini layan video BIAR BERLALU ni bukan video sepenuh ni just gambar gambar lagu pun pendek . nak yang full punyaa tunguuuuuu . okayyy ?

Friday, October 1, 2010

Isma dan FansIsmaEva di Media Hiburan

heylo guys..
peminat kak isma sekalian...
lame tak jumpa ye,, okey, harap peminat-peminat isma semua sihat ye..
ingat tak bulan 5 lepas isma dan fansismaeva ade buat trip ke pulau pinang..
trip itu dan percutian kami termasuk dalam MEDIA HIBURAN
wahh,, kelas gitu.. 
so korang, jangan lupa ek beli dan baca isi kandungan nya..
mesti gempak. wahh,, bak kata kak isma nanti ramai-ramai join next trip...
mesti gempak.. haaa dengar tuu..
ini covernyaaa.. beli yeppp
tq.
teruskan menyokong ISMA 

-Admin CikErny-