Wednesday, February 9, 2011

Keluarga keluaran Februari

Salam FansIsma semua..
ehhehe..Sorry lamaaaa sgt-sgt x update blog ni..
hehehe..Apa khabar semua??
ada sihat??tak ada cepat2 pergi jumpa doktor ya..hehehe
Alhamdulillah Isma juga sihat..hehee
Dengar cerita Isma jugak skrg dah bergelar penerbit??wah3
Rezeki kan..hehehe..
oooh..dgr cerita jugak Isma dah mula berjinak-jinak dgn blog personal sendiri..hehehee
uols boleh ke link http://www.ismaaf.blogspot.com
hehhee..Isma masih baru dlm bidang penerbitan ni..So kalau ada apa2 tu bolehlah tegur..hehee
Begitu jugak dlm bidang BerBlogging ni..hehe
blog tu masih simple..Saya pun masih lgi tolong touch up skit2 utk blog ituu..hahahahak
Oooh...Korang jgn lupa beli majalah KELUARGA keluaran bulan February ini..
Cover majalah : Dato' Siti Nurhaliza dan ibunya..
*credit:Isma personal Blog*

byk cerita2 yg menarik dlm majalah tuu..X rugi beli..hehehe
Wahh..Lagu dlm blog ni pun dah bertambah byk
1.Aku Bukan Pilihanmu
2.Berbicara
3.Bisikan Godaan
4.Andai Bisa
tapi lagu Andai Bisa ni x da Full Version yg org upload dkt Youtube..hehehe
So amik yg part chorus je la..hehehe

Oklah..Layan lagu tuuu yer suma..
TIA nak beradu dlu..Selamat Malam! :)
Salam..

-Admin TIA-

No comments: