Tuesday, May 25, 2010

FansismaEva bercuti ke penang bersama K.isma A.zul dan Zimi sofaz

Assalammualikum hai sume FansismaEva..
sehat? Rindu kak ismaa kah? hehe.. Fansisma Eva yang pergi bercuti sekali ngn k.isma n sume2 tersangattlah penatt kan tapi memang enjoy habes. K.isma bertolak dari kl 20 hb dan stay kat penang sampai 23 hb. First day sampai penang tu malamnya ada celebration besday k.isma. Tepat pukul 12 start lah lagu happy birthday !
yehaaaa,, tekezutt k.ismaa kan.. haha.. selepas nyanyi-nyanyi bagai, sesi pemberian hadiahh.. hehe..
then selepas semuasemua ituu,, balik lah kami ke apartment. memang de penat lah. Pagi jumaatnye pulak, aktiviti ke pusing-pusing balik pulau wahh,, memang santek kan pemandangan penang. Saya rasa video from k.isma mesti semua dah tengok kan.. hehe.. yang pentingg makan duriann peeerhh,, sedapp oooo..
malam baru lah balik ke apartmentt kann.. haha, memang de best lah,, time pegi pusing2 penang tu kenangann yg terjadii kt a.jimy.. haha,, tembuann sengatt matanyaa,, agagagaga,, bengkak bagai.. ish2,
hari sabtu pulak aktiviti pantai hehe memang best la kan,, hari yang menghitamkan diri..dalam pukul 2 tue turun ke pantaii, memang bestt, yang bestt naek banana bot time jatuh tu dialog petama kuar "tulunn,,tulun,, kaki ta jejakk" haha adoiyaii,, memangg laa.. hahahahah ta henti2 gelakk kan.. time naek storm pulak melompat-lompat sampai k.jiha n a.shidie jatuh.. hadoiyaii.. a.shidie kena ngn obor-obor pulax.. isk2 amekk sebagai kenangann yeahh.. hehe

hadoiyaii,, fansisma eva memang sporting lah. last day sekali fansisma eva datang rumah erny,, makan tengah hari sebelum balik kl.. macam-macam kenangann ada.. okeh niey sahaja lah..
babai, teruskan menyokong k.isma oke ! muahhhh ! -ADMIN-

No comments: